Hoppa till sidans innehåll

Svenska Badmintonförbundet


Förbundet arrangerar ett nationellt U13 läger i Täby, 2-5 januari. U13 kommer att vara i samma hall som U15 lägret (Täby Racketscentrum).
 
U17 Landslagslägret arrangeras i Trollhättan 2-5 januari 2020.
 
U19 Landslagslägret arrangeras i Uppsala 2-5 januari 2020.
 
Swedish Open, arrangeras 16-19 januari i Uppsala. Anmälan för svenska spelare ska skickas senast 10 december till förbundet.
 
Felix Burestedt har varit på Bosön i två dagar, inbjuden av SOK till tester och samtal för intag till SOK:s Topp & Talang program.
 
Badmintonligans grundserie avslutades med två spännande matcher på tisdagskvällen. Fyrisfjädern–Halmstad skulle avgöra vilket av lagen som blev tvåa respektive trea i grundserien och i Trollhättan behövde hemmalaget vinna för att säkra fjärdeplatsen.
 
Landslagslägret för U15 spelare arrangeras i Täby mellan 2-5 januari 2020.
 
En uttagning av fyra spelare har gjorts, övriga spelare kommer att tas ut efter landslagslägret 2-5 januari i Täby.
 
Aura tog chansen i kampen om fjärdeplatsen i Badmintonligans grundserie. 5-1 mot Täby sätter press på Trollhättan inför tisdagsmatchen. Och samtidigt tog Påvelund sin sjunde raka seger!
 
I samband med Swedish Open 2020 genomför Badminton Sweden återigen kampanjen ”Hundringen”. Kampanjen som redan fanns med på Swedish Open 1985 vänder sig till alla som brinner för badminton och vill vara med och aktivt stötta turneringen.
 
Regerande mästarna Halmstad mot årets nykomling Aura. Det var kvällens drabbning i Victor Badmintonligan. På banorna fanns både erfarna VM-spelare och oprövade debutanter och till slut avgjordes matchen i en svängig femsetare.
 
Två semifinaler och två kvartsfinaler blev facit för de svenska spelarna i Scottish Open i helgen.
 
Han beskriver sig själv som ”beroende” av badminton och i den lilla föreningen Torp GoIF har han lyckats skapa maximalt av minimalt. Janne Carlsson är ledaren och tränaren som vigt sitt liv åt badminton och nu får han Jan Åhrbergs Ledarstipendium.
 
Den traditionsrika tävlingen Scottish Open, arrangeras i Glasgow mellan 21-24 november och är i år på challenge nivå när det gäller prispengar.
 
Påvelund var starkast i lokalderbyt mot Frölunda. Men det krävdes segrar i fyra femsetare för att bärga segern.
 

Handla här och sponsra

BK Speed

sponsorhuset

 

 

Merabadminton


           Merabadminton.com

Lottningar & Resultat

 

Badminton sverige

 

 Racketspecialisten

sisu 

Postadress:
BK Speed - Badminton
Box 11096
80011 Gävle

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: morgan.brunila@telia.com

Se all info